A test- esendő elhasználódik. A halál közeleg- elfogyunk. A szégyenérzet módosul. A féltendő- a lelkünk, gondolataink. A többiek: testvérek.

Soha nem gondoltam volna, h valamikor én meztelenül ott fogok állni egy fotós előtt. Egy pillanatnyi érzésnek indult,de aztán belegondoltam: Miért is Ne!!! Nagyon jól éreztem magam végig a fotózázon, persze sokat számított a kedvességet, kisugárzásod lelkileg feltöltöttem. Minden nőnek csak ajálani tudom, és az elkészült képek magukért beszélnek! Köszönöm Andi!

Thank you for being really flexible and fitting around our schedule, I had never been to your studio but it's just like you, warm and inviting and I look forward to coming back as soon as I get a chance.

To our wonderful Andi, thank you for an amazing experience once again, it was an honour to have you photograph the birth of our daughter phoenix, but yesterday was such a special experience again with you and this time to have my mother and eldest daughter as well as Phoenix was something we will never forget. And the photos are something we will treasure forever, they are stunning and so unique. what a fantastic way to start the new year!

Kedves Andi Köszönet a szíves fogadtatásért. Maga a fotózásról, soha nem gondoltam volna,hogy hetvenen túl képes lennék rá. De személyed és a pozitív kisugárzásod mindent feloldott. A munkád iránti szeretet és odaadásnak köszönheted. Ehhez kívánunk további sikereket!

20 éve ismerjük egymást Andival. Vagy mennyi is az annyi, Andi?  A szégyen szó kavarog a fejemben a fotózás óta. A szégyen, ami valahol valamikor valakiben megszületett a női testtel kapcsolatban. Nem tudom, hogy ez nő volt-e, vagy férfi, de megszületett. A szégyen, ami generációkón át öröklődik a nőkre, és egészen kicsit lányként magunkba szívjuk, hogy a testünket el kell rejteni. Mert ha látszik, az másokat zavarba hoz. Gimnáziumban, az első osztályban az első voltam, akinek nőni kezdtek a

k a mellei. És én mindent elkövettem, hogy elrejtsem őket, mert ciki volt, hogy látszanak. Cikiztek a lányok, és cikiztek a fiúk is. Ez az egész mell fóbia egész eddigi életemben elkísért, de ma már tudom, hogy ez nem rólam szólt. Azóta született egy kislányom, aki a legnagyobb természeteséggel mozog és él a testében. Én pedig minden nap tanulok tőle, mert neki a teste az élete legtermészetesebb része, ami se nem jó, se nem rossz, egyszerűen egy csoda. Idén nyáron 42 éves lettem. Pontosan ennyi

t töltöttem azzal, hogy nem szerettem a testemet. A szülinapomon úgy döntöttem: ez megváltozik. Köszönöm Andi neked azt a megtartó, biztonságos teret, amit teremtettél. Amiben annyira könnyű volt levenni a ruhámat, és annyira magától értetődő, természetes értés volt a meztelen testem.

Amikor làttam Andi elkèszült anyagàt a “meztelenül is szèpvagyok” címmel, nagyon megörültem, hogy egy ilyen kezdemènyezèsbe kezdett, hiszen mi nôk rettenetesen tudjuk utàlni a testünket. Jò volt làtni, hogy elindult egy sorozat ahol az anyukàk 2-3 gyermek szülèse utàn is meg mertèk mutatni a testüket. Senki sem a playboy nyuszi szerepère vágyot, hanem istenadta termèszetessègèben, várandòs pocak, ès szoptatàsok utàn vàllalta önmagát. Szèpnek làtsz, vagy keresed rajtam a hibàkat? Ilyen vagyok,

, ès èn szeretem ès elfogadtam önmagam! A nôket lehet kritikàkkal illetni, nagy a segge, mekkora hasa van, vastag a combja, vagy èpp az ellenkezôje! Sovàny, nincs segge, nincs mit rajta fogni, ès mèg sorolhatnàm a szebbnèl szebb jelzôket. Volt egy fèrfi kollègàm akinek egy mondata nagyon megragadott, így szòlt - Minden nôben van szèpsèg! Ez a kulcs! Meglàssuk önmagunkban a szèpet! Azt a szèpet ami belülrôl fakad, mert azt sugàrozzuk màsok felè. Ez lehet hogy közhely, de igaz! Ezèrt is volt

szàmomra Andi fotòsorozata izgalmas ezekrôl a hölgyekrôl. Mindegyikük szemèben làttam az a vidàmsàgot, a mosolyt egy felszabadult èrzèst ami tükrözôdik a szemükbôl.

Andi àtküldte az elkèszült fotòkat, mikor visszanèztem..., Itt vagyok 41 èvesen ès a fotòkon az a nô èn vagyok, ès nekem tetszik az a nô, ùgy ahogy van! Megmutattam a gyerekeknek, ès mindkettôjüknek nagyon tetszettek. A lànyom többször is àtnèzte, ès annyit kèrdezett a fekete-fehèt fotòknàl -Anya, mièrt vagy szürke, ès mièrt vagy meztelen? Megválaszoltam. - Nagyon szèp vagy, anya!

Merjünk olyan dolgokat csinálni amit eddig nem! Ettôl csak több energiàd lesz így másoknak is többet tudsz adni! Lèpjünk ki idônkènt a megszokottbòl, dobjàtok magatokat olyan helyzetekbe ami ùjdonság ès ismeretlen, ès vegyètek észre az èrtèkeiteket, becsüljètek ès tiszteljètek önmagatokat, az eredményeiteket. Nagyon köszönöm Andi, csodàs nap volt!

Szeretet. Nekem ez az egyik legfontosabb dolog ezen a világon. Sokat gondolkoztam, gondolkozok az élet értelmén és eddig ez az elcsépelt szó az, amire válaszként jutottam. Hogy a szeretet az, ami számít. A szeretet pedig az önszeretetnél kezdődik. Hiszen hogyan is tudnánk másokat szeretni, ha magunkat nem vagyunk képesek. Elfogadás. Fontos erény, cél. Mennyivel szebb lenne a világ és könnyebb az élet, ha elfogadnánk magunkat és másokat is úgy, ahogy vannak.

A szeretethez vezető út egyik fontos mérföldköve. Valódiság, természetesség. Önazonosság. Bátorság. Félelem leküzdése. Komfortzónából való kilépés. NŐ. Ezek a szavak és érzések jutnak eszembe, amikor erről a fotózásról elmélkedek. És a hála. Hálás vagyok Andinak, hogy lehetőséget teremtett, hogy őszinte és vidám légkört biztosított, ahol

én, mi is őszinték és vidámak lehettünk. Mindenféle manír nélkül. Neked pedig, aki megnézi ezeket a fotókat azt üzenem, hogy Merj bátor lenni, merj önMAGod lenni és megmutatni magadat úgy ahogy vagy. Mert a természetesség szexi.

©2023 by Marcus Berg. Proudly created with wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon